در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در سال 93 درخواست بررسی مشاغل سخت و زیان اور بخشی از سابقه ام که به نظر مشمول مشاغل سخت قرار می گرفت را به وزارت کار دادم و بعد از ارزیابی مورد تایید قرار گرفت ولی در ان زمان بعلت نرسیدن به سن 50 سال نتوانستم از مزایای فوق برای بازنشستگی  استفاده کنم و با توجه به پایان اعتبار 2 ساله ان در سال 97 با رسیدن به 50 سال مجددا درخواست خود را داده ولی با کمال تعجب همان مشاغل سابقه قبلی ام را این سری تایید نکردهاند ایا بررسی شغلها بصورت سلیقه ای توسط کارشناسان صورت می گیرد و الان باید چکار کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، شما می توانید از تاریخ ابلاغ ظرف ۱۵ درخواست تجدید نظر بدهید تا در کمیته تجدید نظر استان مجددا رسیدگی  شود .

ضمن اینکه اعضای کمیته با توجه زمان ،مکان وشرایط جاری در مورد شغلی که قبلا سخت وزیان اور تشخیص داده اندمی توانندتجدید نظر کنند ودیگر ان را سخت وزیان تلقی نکنند.