در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (260 امتیاز)
با سلامشخصی از تاریخ 96/03/01 الی 97 /03/18به مدت 13 ماه ( 3 ماه ناظر ارشد و 10 ماه ناظر ) در یک شرکت مهندسین مشاور (حوزه فعالیت : پروژه های شهرداری ) فعالیت میکرد . در ابتدا شرکت با شخص قرارداد سفید امضا منعقد میکند و با حقوق 3 تومن به تفاهم میرسد منتهی در قرارداد ذکر نمی کند. به گفته مدیرعامل شرکت هر ماه علی الحساب به شخص مبلغ 1.5 میلیون تومان پرداخت میشد و برگه تسویه حقوق و مزایا و عیدی و سنوات میگرفت و میگفت در پایان پوژه تسویه حساب کامل میکند . شخص سه ماه فروردین اردیبهشت خرداد هر 10 روز جهت گرفتن مابقی حقوق به دفتر مراجعه میکند که کارفرما صلب مسئولیت می کند و شخص را در مورخ 97/03/18 اخراج میکند و نه قرارداد می دهد و نه نامه اتمام همکاری و در قرارداد نیز حقوق 1.5 میلیون رو می نویسد درصورتی که خود شرکت از شهرداری بابت همین ناظر 6.5 میلیون می گیرد و در ابتدا به شهرداری نامه میزند که ایشان سمت ناظر دارد ولی الان دوباره نامه زده که ایشان کمک ناظر است و نیز یک نامه اتمام همکاری در مورخ 97/03/20 با سمت کمک ناظر به شهرداری میزند که ناظر در تاریخ 97/03/01 مشغول به کار بوده است درصورتیکه تا تاریخ 97/03/18 کار کرده است و همچنین مدیرعامل شرکت تهدید کرده که اگر شکایت کنی آنقدر به رای هیات بدوی و حل اختلاف اعتراض میزنم تا پرونده ت به دیوان برود و دیوان هم برود 1 الی 2 سال طول میکشه تا جواب دیوان بیاد و باز هم اعتراض میزنم یا دستور توقف اجرای حکم میگیرم و برای اجرای حکم قسطی میکنم تا به پولت نرسی

الان اگر دادخواست بنویسه و شکایت کنه چگونه می تونه ثابت کنه که حقوقم این بوده ولی زده زیرش
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - به موجب ماده 673 قانون مجازات اسلامی ، چنانچه کارفرمایی ازسفید امضاء مذکور ، خلاف توافق که با کارگر داشته است سوء استفاده نماید ومطالبی را خلاف توافق درج نماید، درصورت تحقق سایرشرایط مذکور درماده 673 قانون مجازات کیفری خواهدبود وبه یک تا سه سال حبس محکوم خواهدشد.

لذا فارغ از تهدیدات کارفرما ( طبق اظهارات حضرتعالی) از طریق مراجع قانون کار و طرح شکایت نزد هیت های تشخیص و حل اختلاف درخواست بازرسی و بررسی موضوع را نمایید.

درخصوص برگ های تسویه حساب حقوق و مزایای ماهانه ، چنانچه این برگ ها فاقد مبالغ ریالی باشد دارای اعتبار قانونی نخواهد بود.

ضمنا اعتراض کارفرما نزد دیوان عدالت اداری مانع از اجرای حکم صادره هیت های تشخیص و یا حل اختلاف نخواهد شد.