در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
درقرارداد کاری درامور آموزشی قراردادی بانام قراردادمزدساعتی عنوان شده آیامستخدم مدارس که بصورت همکاری ودرروز ۱تا۲ساعت مشخص درمدارس کارمیکندمیتواندمشمول این قراردادشود؟چقدرحقوق وسایرمزایای قانونی دیگروچگونه محاسبه میشود؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورتی که ماهیت کار جنبه پاره وقت داشته باشد ، می توان قرارداد کارمزد ساعتی منعقد نمود و کلیه حقوق و مزایای قانونی به نسبت کارکرد پرداخت شود.