در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

شمول مقررات قانون کار به کارکنان آموزش و پرورش که در مدارس غیرانتفاعی نیز شاغل هستند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام

 دبیران ،آموزگاران و سایر کارکنان رسمی آموزش و پرورش که در ساعات فراغت و خارج از ساعت موظف کاری خود با انعقاد قراردادهای کار در مدارس غیر انتفاعی کار می کنند به اعتبار رابطه اخیر و داشتن تبعیت های حقوقی و اقتصادی از کارفرمای مدرسه غیرانتفاعی تحت پوشش قانون کار قرار داشته و به نسبت ساعات کار از امتیازات مقرر در قانون و مقررات تبعی برخوردار می شوند.