در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من دو سال جایی کار می کردم و در نهایت در آذرماه سال ۹۶ از شرکت خارج شدم. می خواستم من را راهنمایی کنید که چه مقدار عیدی و چه مقدار سنوات باید بگیرم ؟ همچنین اصلا مرخصی هم نرفتم. لطفا در مورد این مبلغ هم راهنمایی بفرمایید. ممنون
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام تنها چیزی که به نرخ روز محاسبه میشود سنوات ومرخصی میباشد که سنوات برابر یک ماه آخرین حقوق وعیدی ۲ماه حقوق وبقیه مزایا هم به نرخ خودشان