در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و خدمت دوستان گرامی

بنده از تاریخ 96/03/01 الی اواسط خرداد 97 در یک شرکت مهندسین مشاور مشغول به فعالیت بودم. در ابتدای امر با من قرارداد سفید بست با توجه به اینکه بنده 9 سال سابقه کاری دارم و ابتدای امر گفته بود ماهی 3/500/000 حقوقت هست ولی بیمه را حداقل حقوق رد میکنم اونم بخاطر مالیات ولی چند روز پیش مراجعه کردم و بهم قرارداد داد که در قرارداد حقوق نوشته 1/300/000

و از طرفی ماهیانه بهم 1/300/000 علی الحساب میداد و امضا و اثر انگشت میگرفت و در نامه نوشته تمام عیدی و سنوات و حقوق گرفتم و مدیر عامل میگفت مابقی رو آخر سال تسویه کامل میکنم

الان تکلبف من چیه که پولمو نگرفنم و حقوق کم برام در قرارداد ذکر کرده
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولا چونکه شماهنوز به بازنشستگی نزدیک نیستید هیچگونه فرقی ندارد چه مبلغی واریز گردد اما چنانچه حقوق ومزایا رو پرداخت نکند واز شما امضا بگیرد در پایان کار اگر شما رو اخراج نماید شما با طرح شکایت وبه خاطر نداشتن سند پرداخت مزایا اون امضای شما که مزایا رو گرفتید ابطال میشود