در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
درمرداد سال 96 وارد شرکتی شدم که بر سر حقوق 1،400،000 تومان توافق کردیم.که جهت رد بیمه کمتر از سمت کارفرما، فیش حقوقی تنها شامل حداقل های قانون کار بود و مابقی مبلغ(400 هزار تومان) به صورت جداگانه واریز میشد.

اکنون حقوق بنده افزایشی نداشته است و با افزایش پایه حقوق به 1200000 تومان، تنها مبلغ اضافه 200 هزار تومان واریز میگردد. و کارفرما گفته است که حقوق شما بعد از طی یک سال یعنی در مرداد ماه 97 شامل افزایش میگردد. چون سابقه شما زیر یک سال است.

آیا این کار قانونی و درست است؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
افزایش حقوق سال جدید باید از فروردین ماه امال شود و فقط پایه سنوانی بایستی بعد از یک سال اضافه شود.