در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام اگر کارفرمایی خانه ای را که سازمانی نیست برای کارگرانش اجاره کند و ماهانه مبلغ ۴۰۰هزار تومان بابت اجاره پرداخت کند آیا میتواند این مبلغ را از مزد کارگر کسر کند؟
مربوط به این پاسخ: ماده 149 قانون جدید کار چیست
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
به موجب بند ه ماده 45 قانون کار ، کارفرما می تواند مال الاجاره خانه های سازمانی که میزان آن با توافق طرفین تعیین گردیده است را از حقوق کارگر کسر نماید. بنا بر این بایستی در این زمینه توافق کتبی بین کارگر و کارفرما صورت گرفته باشد تا در صورت اختلاف بتوان آن را ارائه نمود.

در واقع خانه ای که توسط کارفرما به کارگر داده شده است نیز می تواند حکم خانه سازمانی را داشته باشد.