در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر بابت سایت خیلی خوبتون...

فروردین ماه سال 94 در شرایطی که به خدمت سربازی نرفته بودم و از گواهی معافیت تحصیلی استفاده میکردم در کارگاهی مشغول بکار شدم. بصورت توافقی حق بیمه من از مرداد94 پرداخت می شد و اوایل فروردین سال 95 قرارداد را به مدت یکسال تمدید کردیم، اما بعد از گذشت 6ماه بعلت تعدیل نیرو از کار اخراج شدم... با نامه عدم نیازی که از کارگاه ذکر شده صادر شد به اداره کار مراجعه کردم تا از مزایای قانونی قراردادم بهره مند شوم. اما اداره کار با اعلام اینکه مشمول خدمت سربازی هستم پرونده من را حائز بهره مندی از بیمه بیکاری ندانست. آیا این موضوع صحت دارد که به دلیل مشمول بودن حق دریافت مقرری بیمه را ندارم در حالیکه برگه آماده به خدمت را گرفته بودم؟ و اینکه بعد از اخراج حق سنوات بابت شش ماه حضورم در  سال95 در کارگاه پرداخت نگردید... آیا میتوانم برای حق سنواتم مجددا اقدام کنم؟؟
1 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
با سلام

اگر در تاریخی که برای استفاده از بیمه بیکاری اقدام کردین مشمول خدمت سربازی باشید نمی‌توانید از مزایایی بیمه بیکاری استفاده کنید.