در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از شرکت وام داشته ام و بنده از شرکت خارج شده و به شرکت های زیرمجموعه رفته ام ، در فرم تسویه وام آورده شده و با احتساب بنده 20 میلیون بدهکار بوده ام به بنده گفتند امضا کن تا وام و پولشو ازت نگیریم

الان بنده هر ماه دارم وام و پرداخت می کنم و هیچ سنواتی به بنده داده نشده است ، باتوجه به اینکه بنده در فرم تسویه بدهکار بودم آیا می توانند سنوات بنده را ندهند ؟

آیا می توانند ادعا کنند و 20 تومن از بنده دریافت کنند باتوجه به اینکه بنده فرم امضا کرده ام ؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
سوال شما کمی مبهم است. در صورتی که بدهی بابت وام دارید کارفرما می تواند آن را در پایان کار از مطالبات شما کسر کند.