در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام و عرس خسته نباشید ببخشید من پارسال خرداد ماه تصاف کردم،ماشینم چپ شد و 5 نفر تو ماشین بودیم،بیمه خودمم ایران بود و توش تعهد راننده مصبب حادثه هست!من خودم پزشکی قانونی رفتم و طول درمان داشتم و تمام اسیب هایی که بهم وارد شده بود در برگه پزشکی قانونی نوشته شده اما امروز که حکم دادگاه نهایی اومده توش اسمی از من نیست و دیه تک تک افراد دیگه قید شده،حالا من باید اون برگه پزشکی قانونی رو ببرم بیمه؟یا ببرم دادگاه و قاضی تو حکمش اسم منم درج کنه!تو دادسرا شنیدم میگفتم لازم نیست تو حکم باشه و برگه پزشکی قانونی رو باید ببری بیمه فقط،ممنون میشم اگه که پاسخ بدید

2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

طبق قانون جدید شخص ثالث شرکتهای بیمه موظف هستند دیه جراحات وارده به راننده مقصر را نیز حساب و پرداخت نمایند اگر شرکت بیمه شما به همان مدرک پزشک قانونی حاضر به جواب گویی شمانیست به میتوانید به مرجع قضایی مراجعه نمایید.