در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام ودرودبه کارشناسان محترم بیدبرگ. برادربنده58سال سن داردو10سال سابقه که 3سال گذشته ازطریق رانندگان درون شهری باحق بیمه50درصدبیمه پردازی کرده است ایامیتونه تا60سالگی ازبیمه بیکاری استفاده کنه یانه لطفاراهنمایی کنیدچون دیگرتوان کارکردن رانداردباتشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

رانندگان درون شهری که به صورت خویش فرما (کارفرما ندارند) حق بیمه پرداخت می کنند مشمول دریافت بیمه بیکاری نیستند.