در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
راننده وسیله نقلیه  مسافر بر ( مینی بوس بین شهری )به دلیل تصادف و تعمیر خودرو گاها یکماه بی کار می شود . آیا بیمه بیکاری به وی تعلق می گیرد ؟ اگر خیر در چه صورتی بیمه بیکاری به رانندگان ( صاحب ماشین نیز هست) تعلق می گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام بیمه شدگانی که فاقد کارفرما باشند یعنی بیمه شده خودش حق بیمه واریز کند بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد