در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب از مرداد 95 تا هم اکنون (26ماه) در شرکتی مشغول بوده ولی الان شرکت قصد انحلال دارد حال اینکه در سال96 8 ماه بیمه پرداخت نشده ( یعنی 18ماه مجموعا سابقه قطعی دارم که مستمر نیست 7ماه در سال95، 4ماه در سال 96 ، 7ماه در سال 97 ) یعنی در سال96 سابقه هست ولی غیر قطعی است ( 4ماهش پرداخت شده) و همه ی سوابق من در همان شرکت است. الان بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، با ستناد ماده ۶قانون کار یکی از شرایط استحقاق بیمه بیکاری داشتن ۶ ماه سابقه بیمه می باشد به نظر می رسد در صورتیکه بیکاری غیر اردای شما محرز شود واز کارفرما شکایت نماید ویا حکم مراجع حل اختلاف کار  را اخذ نمایدبرای بیمه بیکاری مراجعه نماید می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید .