در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من از مهر 94 تا مهر95 بیمه بیکاری بهم تعلق میگرفت ،مرداد 95 ب دلیل یک روز کاری ک در شرکتی جدید ثبت شده بود بیمه بیکاری اینجانب قطع شد و دوماه حقوق به بیمه بدهکار شدم .اگر مجددا مشغول به کار بشم چ مدت باید واریز حق بیمه انجام بشه تا بتونم دوباره بیمه بیکاری بگیرم یا اصلا برای بار دوم بهم تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام هر شخصی طی پرداخت ۲۵سال پرداخت بیمه میتواند ۵سال بیمه بیکاری دریافت کند حال شما اگر مجدد مشغول بکار شوید ومدتی کار کنید و طلبی بابت کارکردتان برای دریافت بیمه بیکاری داشته باشید میتوانید استفاده نمایید