در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

من قبلا درشرکتی کارمیکردم که سابقه کار 88ماه وپرداخت بیمه85بود که از بیمه بیکاری 18 ماه استفاده کردم .بعد از آون 35 ماه سابقه کار و 12 ماه و19 روز بیمه ردنشده آیا برای باردوم مشمول دریافت بیمه بیکاری میشم

اگر نمیشه میتونم آون 3 ماه که قبلا درمحل کارقبلی بیمه ردنشده آیا پرداخت کنم وضمنا الان مطلقه هستم وبچه ندارم والان پایان مرداد97سابقه کاردارم.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

جمع سوابق شما بیش از ۱۰ سال و کمتر از ۱۵ سال میشود و با توجه باینکه در حال حاضر مجرد هستید ۱۸ ماه بیمه بیکاری می توانید بگیرید که متاسفانه شما استفاده کرده اید لذا نمی توانید مجددا استفاده نمایید در صورت تاهل شما می توانستید ۷ ماه دیگر استفاده نمایید.