در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام . بنده‌ برای بیمه بیکاری اقدام کردم که گفتن تعلق میگیره برای عدم نیاز. میخاستم بدونم با توجه به مقدار بیمه ایی که رد کردم چند ماه بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد. من برای شرکتی که یکی از اپراتور هاست کار کردم در کل ۵ سال و ۵ ماه بیمه برای من ثبت و رد شده است.  ۴ سال با شرکت زیر مجموعه این اپراتور و ۱ سال و پنج ماه با خود اپراتور قرارداد دارم. حالا میخوام بدونم بیمه بیکاری چه مدت برای من محاسبه میشود. آیا بیمه بیکاری با توجه به قرارداد آخر من با این اپراتور که ۱ سال و پنج ماه هستش حساب میشه یا کل پنج سالو پنج ماه. ممنون میشم کامل راهنماییم کنید‌ سپاس
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام تعیین میزان بیمه بیکاری براساس مدت پرداخت حق بیمه صرفا اجباری محاسبه و برقرار میگردد و شرط تعیین به تاهل و تجرد فرد نیز بستگی دارد اگر کل سابقه شما همان 5سال و5 ماه باشد بشرط متاهل بودن بیمه بیکاری برای شما به مدت 26تعلق خواهد کرفت