در استراحت پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

راننده هستم که به صورت خویش فرما بیمه رانندگان رد میکنم
تصادف کردم حدود یک الی دو ماه نمیتونم کار کنم ( استراحت پزشکی)

آیا موردی برای دریافت غرامت هست یا نه ؟ اعم از بیمه بیکاری از کار افتادگی یا غیره

توجه : از کار افتادگی دائم نیست فقط استراحت پزشکی تا دوباره رانندگی کنم

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

شما می توانید با در دست داشتن برگ تجویزی استراحت پزشکی خود و سایر مدارک درمانی و دفترچه بیمه خود به شعبه بیمه ای خود مراجعه و تقاضای استفاده از غرامت دستمزد  ایام بیماری بدهید و در صورت نیاز و عدم بهبودی می توانید تقاضای معرفی به کمیسیون پزشکی از کاراقتادگی بدهید.

البته مقرری بیمه بیکاری به مشمولین بیمه رانندگان تعلق نمی گیرد.