در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر هم اکنون که من در سن 53 سه سالگی هستم  و21 سال سابقه بیمه دارم

و اکنون که میتوانم به  علت بیکاری غیر ارادی به مدت حداقل 36 ماه  بیمه بیکاری دریافت کنم  و با توجه به اینکه در پایان دوره بیمه بیکاری  سن من به 56 سال خواهد رسید آیا در پایان دوره بیمه بیکاری به علت سن بالا(56) سال بیمه بیکاری تا زمان 60 سالگی تمدید و ادامه خواهد پیدا کرد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

خیر، چنانچه مقرری بیمه بیکاری شما بعد از 55 سالگی برقرار شده باشد، تا سن 60 سالگی می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمائید( تبصره ماده 7 قانون بیمه بیکاری). و اگر قبل از 55 سالگی مقرری شما برقرار شده باشد، صرفاً مقرری بیمه بیکاری مطابق جدول ماده 7 قانون بیمه بیکاری را دریافت خواهید نمود.