در سازمان تامین اجتماعی توسط (130 امتیاز)
با سلام

مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری با حکم هیات حل اختلاف طبق ماده 148 می باشم.

شعبه تامین اجتماعی میگوید تا زمانی که کارفرما بدهی معوقه حق بیمه را پرداخت نکند مقرری برقرار نمیشود.

کارمند درآمد سازمان تامین اجمتاعی به من میگوید:"خودت این ده میلیون  ريال  را پرداخت کن تا مقرری برقرار شود ، به همین راحتی"

من چندین ماده ی قانونی در قوانین تامین اجتماعی پیدا کردم.

همه آنها به صراحت میگوید: وقتی که بدهی کارفرما قطعی شد و کارفرما شکایتی نکرد، سابقه بیمه معوقه در سابقه بیمه شده منظور میشود.

پس از آن هم مقرری بیمه بیکاری برقرار می شود.

تلفن 1420 پیوسته اشغال است.امکان برقراری ارتباط و طرح شکایت وجود ندارد.

من در جستجوها جایی به نام مرکز رسیدگی به شکایات در سازمان تامین اجتماعی ندیدم.

به غیر دیوان عدالت اداری که  خیلی زمان بر میباشد، در خود سازمان تامین اجتماعی مرجعی برای رسیدگی به شکایات نیست؟
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
عدم اجرای تعهدات کارفرما رافع مسئولیت تامین اجتماعی در مقابل بیمه پرداز نمیباشد و تامین اجتماعی باید نسبت به برقراری بیمه بیکاری شما اقدام و وصول بدهی را از طریق اجراییه از کارفرما اخذ نماید و حق ندارد تعهد خود رامنوط به پرداخت تعهد دیگران( کارفرما) نماید لذا با تنظیم دادخواست و تقدیم به دیوان عدلات اداری خواسته خود را مطرح و طرف شکایت شما نیز باید تامین اجتماعی شعبه مربوطه باشد و قطعا دیوان عدالت رای به اجرای برقراری بیمه بیکاری را به تامین اجتماعی صادر خواهد نمود کارمند تامین اجتماعی تابع دستور دستگاه خود میباشد و شکایت از فرد و کارمند باعث اطاله در رسیدن به حق خود خواهد گردید