در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (150 امتیاز)

باسلام

بنده چهار سال سابقه در شرکتی داشتم که با رای اداره کار به بیمه نامه دادند که انرا جزء سابقه من قرار بدهد اداره مرکزی نیز به بیمه تابعه دستور داد که بیمه من و خیلیها که مشکل من را داشتند رو بپذیرد اما رییس بخش درامد بیمه تابعه قبول نمیکند

حالا من باید چه بکنم.

مرسی

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام باید این رو به عرض شما برسانم بدون دلیل که نمیتواند نپذیرد حتما یه دلیلی دارد شما باید علت آنرا بپرسید اما تامین اجتماعی موظف است در کل این سابقه رو بپذیرد یا اینکه مدارکی لازم میباشد یا اینکه کارفرما پول حق بیمه رو نپرداخته است که نمیپذیرد