در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)

با سلام

برقرار نشدن بیمه بیکاری به دلیل بدهی کارفرما به سازمان تامین اجتماعی :

در رای هیات حل اختلاف اخراج اینجانب غیر ارادی تشخیص داده شده است ومشمول دریافت بیمه بیکار شدم.

همچنین هیات رای داده که  کارفرما باید  4 ماه آخر سال را که برای من ترک کار اعلام کرده بود ، بیمه ایام تعلیق پرداخت کند.

محاسبات انجام شده واکنون یکماه هم از تاریخ اعلام بدهی به کارفرما گذشته است ،ولی سازمان  تامین اجتماعی می گوید :  تا زمانی که  کارفرما مبلغ  بدهی بیمه را پرداخت نکند بیمه بیکاری من برقرار نمی شود.
آیا نظر تامین اجتماعی قانونی وصحیح  است؟

در صورتیکه  ماده 36 قانون تامین اجتماعی  میگوید:

 کارفرما مسؤول پرداخت حق بيمه سهم خود و بيمه شده به سازمان می باشد و مکلف است در موقع پرداخت مزد يا حقوق و مزايا سهم بيمه شده را کسر نموده و سهم خود را بر آن افزوده و به سازمان تأديه نمايد . در صورتی که کارفرما از کسر حق بيمه سهم بيمه شده خودداری کند شخصاً مسؤول پرداخت آن خواهد بود تأخير کارفرما در پرداخت حق بيمه يا عدم پرداخت آن رافع مسؤوليت  و تعهدات سازمان در مقابل بيمه شده نخواهد بود.

پس تکلیف این ماده قانونی چه میشود؟

1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
طبق ماده 36 قانون تامین اجتماعی عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما رافع مسئولیت تامین اجتماعی در قبال کارگر نیست و در صورت احراز رابطه کاری بایستی تعهدات خود را اجرا کند و حق بیمه را از کارفرما وصول کند.