در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بند پارسال اردیبهشت حادثه داشتم و تا ۱۵ اردیبهشت امسال از تامین اجتماعی غرامت دستمزد گرفتم و در خواست از کار افتادگی دادم ۴۰ درصد کار افتاده شدم.

و مجددا امسال اردیبهشت تصادف کردم و ۲ ماه مرخصی گرفتم.

اکنون یعنی تاریخ ۲۰ مرداد کارفرما اجازه کار نداد ودر خواست بیمه بیکاری کردم و اداره کار میگه چون سه رد شده کاری نمیشه کرد و تامین اجتماعی هم مرخصی بعد ۱۵ اردیبهشت را قبول نمی کند و میگه چون همزمان با درخواست از کارافتادگی بود قبول نمی کنیم (من مرخصی هم بابت حادثه کار تا برج ۵ امسال دارم هم تصادفی که برام پیش امد مرخصی دادم)

ولی تامین اجتماعی مرخصی قبول نمیکنه و اداره بیمه بیکاری نمیده

 با توجه حداثه تواناییی کار کردن ندارم کار فرما هم کار نمیده سنم ۵۷ سال

ایا راهی است برتی برقراری بیمه بیکاری؟

سپاس
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر موافقت نمیشود به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید