در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

بنده بدون داشتن قرارداد کتبی به مدت یک سال و سه ماه است که در یک کارخانه تولیدی مشغول به کار می باشم. اکنون چهار ماه حقوق معوقه دارم به علاوه عیدی و پایان کار دریافت نکرده ام، همچنین کارفرما با وجود کسر مبلغ بیمه کارگر از حقوق اینجانب اقدام به پرداخت حق بیمه نکرده است.

به دلیل بدقولی های مکرر کارفرما قصد ترک کار را دارم. چکار کنم که هم حقوق و بیمه ام را دریافت کنم و هم بتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام

می بایست به اداره کار محل مراجعه ودرخواست فرم دادخواست نماید وبه استناد ماده ۱۵۷ قانون کار برعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید
در صورت نیاز اقدام به اخذ مشاوره  تلفنی نماید