در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در یک شرکت ریخته گری مشغول بکار بودم از تیرماه سال ۹۶ بخاطر حادثه کاری بدون داشتن مرخصی استعلاجی در منزل بودم و کارفرما بیمه من را واریز میکرد از اول فروردین ۹۷ بدون اطلاع من بیمه را قطع کرده اند.

 بعد از سه ماه متوجه شدم که بیمه برایم رد نمیشود.خواستم برای بیمه بیکاری اقدام کنم گفتند فقط یک ماه وقت داشتی برای بیمه بیکاری ولی من نمیدانستم بیمه ام رد نمیشود حالا چکار میتوانم بکنم.
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
با توجه به گذشت زمان یک ماهه از اتمام و ترک کار ابتدا در اداره کار منطقه مربوطه خود اقامه دعوی نموده تا حکم ترک کار شما ویا اخراج شما مشخص گردد ونیز در مورد صدمه درحین کار نیز اقدامات لازم را انجام گیرد

 پیشنهاد میگردد حتما از مشاوره ویا وکیل استفاده نمایید