در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام من از سال96/10/17 دریک شرکت مشغول به کار بودم تا97/12/29 البته من 3بار از شرکت به دلیل عدم نیازبه کارمعلق شدم یعنی4 روز از ماه اذر و 11 روز از ماه دیماه و دوباره 16 روز از ماه اسفند کار نکرده ام و قراردادم در اسفند 97 به پایان رسید یعنی این روزهایی که معلق بودم  بیمه اش را واریز نکردند با این حساب ایا بیمه بیکاری تعلق می گیرد

البته گفته بودند بعد از عید 98 دوباره به کار برمیگردم اما بعدا گفتند که دیگر نیازی نداریم ومن در مجموع 1سال یک ماه 12روز بیمه از این شرکت دارم  می خواستم بدونم ایا بیمه بیکاری به من تعلق می گیرد با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام شما باید از تاریخ وقوع بیکاری حداقل ظرف ۳۰روز و حداکثر ظرف ۹۰ روز به واحد بیمه بیکاری اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه و درخواست بیمه بیکاری نماید .