در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

۵سال سابقه بیمه دارم بعد از زایمان به مدت یکسال و نیم سرکار بودم بعد اخراج شدم،الان ۶ماه از زمان اخراج شدنم میگذره در چه صورت میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
2 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
باسلام - مطابق قانون بیمه بیکاری ، بند ب از ماده 6 شخص بیکار مکلف است ظرف 30 روز از تاریخ اخراج یا بیکاری به واحدکار و اموراجتماعی مراجعه نماید، مراجعه بعد از 30 روز صرفا با عذر موجه و تشخیص هیات حل اختلاف تا 3 ماه امکان پذیر است.