در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)

   در ضمن اگر بعد از 2 یا 3 ماه بعد از بیکا ر شدنم کارگاه تعطیل بشود  تکلیف بیمه بیکاری چه می شود در ضمن اگر بیمه بیکاری تعلق بگیردایا حقوق فروردین و اردیبهشت باهم واریز می شود چون من اول فروردین بیکارشدم اما اوایل اردیبهشت برای بیمه بیکاری اقدام کردم

1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام وقت بخیر

با توجه به اینکه فرایند بیمه بیکاری زمانبر است ونهاد مختلف( اداره کار و سازمان تامین اجتماعی) در گیر این موضوع هستند تکمیل پرونده شما زمانبر خواهد بود و 15 ام ماه چهارم یعنی 15 ام تیر ماه حقوق فروردین اردیبهشت و خرداد شما به صورت یکجا پرداخت می گردد.

در خصوص تعطیل شدن کارگاه شما هم به اطلاع می رساند مشکلی بابت بیمه بیکاری شما به وجود نخواهد آمد .

موفق و پیروز باشید