در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من و برادرم در کارگاه پدرم کار می کنیم . در کارگاه یک کارگر دیگر غیر از خودمان نیز مشغول می باشد .  می خواستم بدونم موقع تهیه لیست، قسمت بیمه بیکاری باید چگونه تکمیل شود؟

آیا باید فقط بیمه بیکاری اون کارگز را پرداخت کنیم یا اینکه باید صفر بگذاریم یا اینکه باید هر سه نفر پرداخت شوند (منظورم این است که آیا راهی وجود دارد که فقط حق بیمه بیکاری اون کارگر را در لیست وارد کنیم و برای ما دو نفر که فرزندان  کارفرما هستیم حق بیمه بیکاری را واریز نکنیم؟ ) اگر  فقط  حق بیمه بیکاری اون کارگر رو پرداخت کنیم مشکلی پیش نمیاد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

با توجه به توضیحات شما واینکه که درکارگاه فرد غریبه هم کار میکند کارگاه از خانوادگی خارج شده  پس باید حق بیمه بیکاری هرسه نفر به تامین اجتماعی پرداخت شود