در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام. سوالی در مورد بیمه تامین احتماعی دارم
دو برادر در یک مغازه میوه فروشی شریک هستند ولی جواز کسب به اسم برادر اول  است. از بیمه تامین اجتماعی می آیند و برادر دوم میگوید من کارگر اینجا هستم به خیال اینکه بتوانند از مالیات خود بکاهند.حال بیمه تامین اجتماعی مطالبه حق بیمه برای برادر دوم میکند و آنها چند سالی است نپرداخته اند چون بیمه تامین اجتماعی نمیخواهند. اینها باید چکارکنند تا بدهکاری انها حذف شود.
ممنون از سایت خوبتان
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بیمه در کارگاه برای پرسنل اجباری است مگر اعلام شود که هر دو نفر کارفرما میباشند