در پرداخت حق بیمه توسط
پدر بنده در کارگاهش در یکسال پیش بنده و یک کارگر رابیمه کرد در اون موقع هم برای من و هم برای آن کارگر مبلغی را در لیست به عنوان بیمه بیکاری به بیمه تامین اجتماعی پرداخت می کرد.

بعد از چند ماه آن کارگر از کارگاه پدر رفت.تا الان برای من در لیست بیمه  مبلغ بیمه بیکاری را پرداخت می کند. الان از بیمه زنگ زدند که نباید موقعی که کارگر دیگری نیست.نباید آن مبلغ بیمه را پرداخت کنی.پدرم که در این مدت به من بیمه بیکاری  در لیست رد می کردآیا آنها برای من سابقه بیمه نمی شود؟و در صورت ادامه چطور؟یعنی سابقه بیمه حساب خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در سابقه بیمه مشکلی پیش نمی اید فقط 3 درصد بیکاری نباید واریز گردد که از این پس در لیست های بیمه 3 درصد رو در نظر نگیرید