در مفاصا حساب بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

مرجع رسیدگی به اختلاف بین پیمانکار و سازمان تامین اجتماعی در رابطه با مفاصا حساب بیمه پیمانکاری کیست ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

مرجع رسیدگی به شکایات از سازمانها و دستگاه های دولتی که اشخاص حقیقی و حقوقی اط آنها شاکی میباشند به موجب اصل 173قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بعهده دسوان عدالت اداری میباشد لذا در صورت هرگونه اختلاف با سازمان تامین اجتماعی در جهت رسیدگی به شکایت باید باتنظیم دادخواست و تقدیم به دیوان عدالت اداری خواسته خود را مطرح و رسیدگی و صدور رای بعنوان قظعیت در اجرا مورد اختلاف رسمیت داده میشود