در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب

مدت ۶ ماه برای کارفرمایی در معدن کار کردم که ایشون ماه اول کلا بیمه نکرد و ماه دوم مدارک رو دادم ماه سوم گفت گم کرده و به همین صورت تا بعد ۶ ماه گفت باید خودت میرفتی ثبت نام میکردی و شونه خالی کرد با اینکه هر ماه مبلغی رو بابت بیمه از حقوقم کسر میکرد الان هم گفته ماهی ۲۰۰ تومن بجاش میدم لطفا راهنماییم کنین چیکارکنم اگه خرج و وقت برای دادگاه زیاد داره اقدام نکنم ممنون و سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بهتر است بیمه رو انجام بدید در واقع شما نباید انجام بدید شما یک شکایت علیه کارفرما به اداره کار انجام میدهید بعد از رای اداره کار به تامین اجتماعی مراجعه میکنید وبا تحویل دادن رای کارفرما بدهکار میشود حق بیمه شما را بپردازد