در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام .

من چهار سال هست در فروشگاهی کار می کنم از سال دوم بیمه شدم . در برگه سوابق بیمه سه ماه رو به صورت یک در میون جلوی بیمه ناشی از بازرسی خالیه و سال قبل و امسال هم چهار ماه پرداخت نشده . میگن اون سه ماه که بیمه رد نشده زمانی بود که که بازرس اومده نبودم و تاییدم نکرده و کاری نمیشه کرد . و میگن اون چهار ماه رو هم پرداخت میکنن. چکار میتونم بکنم. در حالیکه هنوز اونجا کار میکنم.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

در صورت وجود قرارداد کار در دوره موردنظر  و مستندات لازم که نشانگر دریافت دستمزد میباشد می توانید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و فرم ادعای سابقه پر کنید تا پس از بررسی توسط تامین اجتماعی رای لازم صادر و حق بیمه از کارفرما وصول گردد بدیهی است پس از وصول حق بیمه سوابق شما در سیستم ثبت میگردد.