در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام
من تو یه شرکت بیمه کار میکردم حدودا یکسال، من  اعتماد کردم و برگه تصویه حساب رو امضا کردم درصورتی که حقوق کامل پرداخت نشده بود
ولی کارفرما سواستفاده کرد و چیزی بهم پرداخت نکرد، میگه اگر قرارداد داری بیا تا بهت حقوق بدم متاسفانه قرارداد کاری هم نداشتم
آیا در اینصورت میتوان از کارفرما شکایت کرد و حقم رو بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.نداشتن قرارداد کار دلیل بر عدم احراز رابطه کارگری و کارفرمایی و واریز حق بیمه نمیباشد.ولی از بابت حقوق ومزایا باید شکایت نمودو موضوع را از طریق مراجع حل اختلاف اداره کار پیگیری نمود.