در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام وعرض ادب من دوازه سال درجایی کارکردم که صاحبکارم بیمه پرداخت نکرده بود شکایت کردم پسرش راواسطه کردازم رضایت گرفت هفت هشت ماه بیمه ام کرد وتوی وکالت اسنادرسمی رضایت دادم یه برگه بلا ثابت بهم دادتااخراج نشم ولی چون اذیت کردن خودم ازکارم بیرون اومدم حالا چیکارکنم
3 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

بیمه کارگران اجباری است و جزو دیون ممتاز می باشد و با توافق و رضایت طرفین حتی در دفتر خانه هم زایل شدنی نیست می توانید به هیاتهای حل اختلاف مراجعه کنید

اطلاعات تکمیلی در:

چگونه از کارفرما برای رد نکردن بیمه شکایت کنم؟