در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.

من حدود ۶ ماه در عسلویه به عنوان کارشناس دفتر فنی در یک شرکت کار کردم. قرارداد ندارم. فقط شفاها در قبال ۲۴ روز ۴ میلیون حقوقم بود که شامل عیدی و سنوات و بقیه مزایا هم میشد. سابقه بیمه کامل رد شده ولی کارفرما حق بیمه رو اداره کاری رد کرده یعنی در حدود پایه یک میلیون و صد هزار تومن. میخواستم بدونم راهی هست که بتونم در این مورد اقدام کنم. فیش حقوق ندارم. ولی لیست حقوقی در کارفرمای اصلی سایت موجود هست. ممنون
2 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که مدارکی دال بر اثبات ادعای خود دارید می توانید به تأمین اجتماعی مراجعه و اقدام کنید.