در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم وپرونده ام رو پزشکی قانونی بست و به من گفت ۴روز دیگر پروندت میره دادسرا آیا من بعداز ۴روز برم دادسرا یا واسه من ابلاغیه میاد؟منو دادسرا احضار میکنه برای حرف زدن یا خودشون رای رو صادر میکنن وبه من ابلاغ میکنند؟ لطفا مراحل دادسرا رو باجزئیات توضیح دهید؟ممنون
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

راس همون ۴ روز تشریف ببرید دادسرا و همون روز تعیین شعبه و تعیین وقت میشه و بهتون حضوری ابلاغ میشه