در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام نظریه کارشناسی ۵۰درصد مقصر دو طرف اعلام کرده آیا بغیر از دیه پنجاه درصد اعضا بدن می توان از خود فرد از طریق دادگاه از کارافتادگی هم گرفت
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

باستناد مادتین ۱و۲و۵ قانون مسئولیت مدنی از باب تسبیب و قاعده لاضرر میتوان خسارات مازاد بر دیه را با  دادخواست مطالبه خسارات مازاد بر دیه از باب تسبیب و اتلاف تقدیم دادگاه عمومی یا حسب مورد تقدیم شورا کنید

ضمنا شما میتونید ۵۰ درصد دیه تون روهم از بیمه حوادث وسیله خودتون دریافت کنید