در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
با سلام.  در قرارداد پیمانی کارمند برای خروج از کار باید اعلام فسخ قرارداد بکنه یا درخواست استعفا بده؟

چون طبق ماده ۶ آیین نامه استخدامی قرارداد پیمانی-

فسخ قرارداد استخدام پیمانی توسط هر یک از طرفین با یکماه اعلام قبلی امکانپذیر خواهد بود مگر آنکه در قرارداد مدت کمتری تعیین شده باشد

لطفاً اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید

با تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام

استعفا صرفا" مربوط به کارکنان رسمی می باشد که فقط درصورت قبول دستگاه مربوطه قابل انجام می باشد .