در قانون کار و قرارداد کار توسط (140 امتیاز)
سلام . خسته نباشید . بنده قرار داد کار معین ( مشخص )  با یک اداره نیمه دولتی دارم . که بنده را بی دلیل اخراج کردن و الان  قصد شکایت به اداره کار دارم .  مشکل من با این قرار داد این است که :  مدت انقضای قراردادم معلوم نیست و خط تیره خورده ( شروع 1 فرودین 96 بوده ولی تاریخ اتمام - خورده و بدون مدت معین  )  . آیا طرف قرار داد میتواند مدعی شود که به این دلیل این قرار داد یک ماهه بوده ؟ چطوری من میتوانم ثابت کنم که قرار دادم مدت اش بیشتر است . ممنون
2 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - چنانچه قراردادی را که امضاء نموده اید دارای تاریخ شروع بکار بوده و تاریخ انقضاء یا خاتمه ندارد ، این نوع قرارداد از نوع قرارداد دائمی محسوب میشود. البته روئیت اصل نسخه قرارداد و تایید صحت آن برای کارشناسان مراجع کار الزامی است.

لذا چنانچه برای هیت های کار محرز و مشخص گردد که نوع قرارداد امضاء شده بدون تاریخ خاتمه بوده فسخ آن غیرقانونی میباشد و میتوانید تقاضای بازگشت بکار نمایید.