در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام

من از 16 مرداد در شرکتی مشغول شدم و از مهر ماه به مدت سه ماه برام بیمه رد کردن در 3 دی به مشکل خوردیم و کارفرما بهم گفت نمیخواد بمونی برو. ، من قرارداد کاری نداشتم و از طرفی سفته از من و همکارام گرفتن بدون اینکه کپی و یا رسیدی بهمون بدن هر بار پیگیری کردم گفتن یکی دو هفته دیگه و حالا بعد از 4 ماه بهم میگه تو حسابی نداری و سفته اتم یکی از اعضای خانواده ات بیاد بگیره در صورتی که سفته به نام منه میتونم ازشون شکایت کنم هم برای تسویه حساب و هم برای اون یک ماه و نیمی که بیمه نکردن؟

من برای یک ماه و نیم صورتحساب بانکیم رو دارم فقط و برای ماههای بعد چک دادن، و سنوات و عیدی و مانده مرخصی هم به من تعلق میگیره؟؟؟ و اینکه سه دی اخراج شدم برای اون دو روز هم باید کارکردم رو حساب کنن؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله میتوانید شکایت کنید واگر طلبی دارید دریافت کنید اما بهتره اول سفته ها رو بگیرید بعد شکایت کنید