در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام من ۱۳ سال داخل یک شرکت خصوصی کار میکنم و قرار داد سالانه میبندیم هر ساله و پارسال به دلیل شرایط بد شرکت و عدم تولید قرار داد نبستن ولی بیمه رو کامل ریختن.

برای سال جدید گفتن بیاید قرار داد سه ماهه ببندید من هنوز قرار داد سال قبل رو هم ندارم اگه سه ماه ببندم میخوان بعد سه ماه اخراجم کنند.

سوالم اینه اگه قرار داد نبندم دائمه یا یک ساله حساب میشه ممنونم.به نظر شما سه ماهه امضا کنم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

اگرازمدت زمان قراردادآخرت 3پرسه زمانی ردشودقراردادت تبدیل به قرارداددائم شده درغیراینصورت می تواندبامدت دلخواه باهات قراردادببندد

طبق اظهارجنابعالی فعلا قراردادموقت محسوب میشی قراردادببندی بهتره