در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام.

حدود شش ماه پیش ی قرارداد بستم با شرکتی که فقط مدرک مسئول فنی واردات تجهيزات پزشکی ام رو بذارم.به عبارتی مدرکم رو کرایه بدم و مسیول فنی غیر حضوري باشم.تو متن قرارداد محل کار شرکت درج شده،مبلغ 400 هزار تومن ماهی و قرارداد موقت و ذکر شده.بیمه هم اصلا برام واریز نکردن.مدارک فنی ام رو گرفتن و مدت 5 ماه بدون اینکه کاری ازم بخان،ماهانه حقوقم رو ریختن.بعد ی قرارداد سه ماهه مثل قبلی تمدید کردم.

بعد بهم کار دادن انجام بدم.بعد ی ماه کار غیر حضوري و پیگیری،به دلیل کند پیش رفتن فرایند تبت شرکت در اداره کل تجهیزات پزشکی و طولانی شدن روال ثبت محصولاتی که قصد وارد کردنش رو داشتن،منو تهدید کردن به گرفتن خسارت ازم.

بعد خودشون تصمیم گرفتن دو ماه حقوق ندن بهم و جلوی ادامه کار منو بگیرن.حالا هم مدارک فنی ام رو پس نمیدن.ایا شرکت میتونه از من خسارت بگیره؟مدارکم رو چطور پس بگیرم؟

با تشکر

بعد
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سلام

تااتمام قراردادمیتونیم مبلخ قیدشده درقراردادراازطریق شکایت به اداره کاردریافت کنی درضمن نمی تونن مدارکت راپس ندن