در سختی کار و مشاغل سخت توسط (250 امتیاز)
سلام

 من درخواست باز نشستگی زودتر ازموعد سختی زیان اور  داد ام و 30*3-97 جواب می اید ولی به علت ورشکستگی کارکاه در حال تعطیل شد ان است و احتمال صد در صد بیمه من فطع می شود دوستان و کارشنا سان گل بید برگ من ایا را قانونی هست که اقدام کنم از شما طلب یاری دارم اگر بیمه من قطع بشه ایا همه چیز خراب میشه یا راه دیکری هست
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام اگر شما سابقه تان تکمیل شده باشد یعنی به حد نصاب رسیده باشد هیچ مشکلی نیست