در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام
اینجاب شغلم تراشکاری هست و سه جا مشغول به کار بودم.دو جا عنوان شغلی تراشکاری وارد شده ولی یکی کارگر ساده به مدت 4 سال رد شده.22 سال و هشت ماه سابقه دارم که سه سالش بیمه بیکاری و 24 ماه جبهه و سربازی هست و سنم 52 هست
با این شرایط بازنشسته میشوم؟
2 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام

باثبت نام درسایت سخت وزیان اوراستان محل واریزبیمه وتکمیل فرم یک باعناوین مختلف ومحل کار شغلتان مشخص می شودسخت وزیان اور است یا نه بهتره ازانطریق پیگیرباشید

   سرافرازباشید