در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام
آیا کارمندان دولت شاغل در شرکت های دولتی که نوع بیمه بازنشستگی آنان ،بیمه تامین اجتماعی است می توانند در صورت اشتغال در مصادیق شغل های سخت و زیان آور ، از مزایای آن از جمله بازنشستگی زودتر از موعد بهره مند شوند ؟ اگر پاسخ مثبت است لطفاً شرایط و نحوه آن را راهنمایی فرمایید.
متشکرم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
داشتن بیمه تامین اجتماعی صرفا"شرط استفاده ازمزایای سنوات ارفاقی موضوع ماده 76 قانون تامین اجتماعی نمی باشدبلکه شمولیت قانونکارنیزدراستفاده ازمزایای سخت وزیان آورضرورت دارد.ضمنا درقوانین مختلف امکان برخورداری حسب قوانین مختلف وجود دارد