در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
آیاشرکتی مانندفولاد میتواند ازاجرای قانون مشاغل سخت وزیان اور سر باز بزند؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اولا : تایید مشاغل سخت و زیان آور بعهده اداره کار میباشد و تایید آن طی فرم شماره 1 (درخواست توسط بیمه شده ) ، 2 (توسط کارفرما ) و 4 ( فرم اعتراض ) به سازمان تامین اجتماعی ارسال میگردد همچنین کارگاه باید آلای سنجی داشته باشد در صورتی که شغل تایید شده جزو مشاغل سخت و زیان آور گروه الف بوده باشد کارفرما باید ظرف دو سال از تاریخ تایید سخت و زیان آور بودن شغل را برطرف نموده و شغل از مشاغل سخت و زیان آور خارج میگردد.

دوما : شغل تایید شده طی فرم شماره 1 و 2 یا 4 توسط اداره کار باید با کلیه مشاغل شما که در لیسنت حق بیمه و یا بازرسی کارگاه در صورت وجود بصورت ماه به ماه تطبیق داده شود تا تعاد روزهای سخت و زیان آور شما استخارج گردد.

سوما : بعد از تایید در کمیته سخت و زیان آور شعبه و محاسبه 4% حق بیمه ایام سخت و زیان اور به کارفرما جهت پرداخت ابلاغ میگردد.

چهارما : بعد از انجام این مراحل کافرما حق اعتراض به نحوه تایید مشاغل سخت و زیان آور شما را ندارد مگر اینکه مدارکی دال بر جعل اسناد و مدارک وجود داشته باشد.