در سختی کار و مشاغل سخت توسط (250 امتیاز)
ببخشید اقای ذلقی قبل از درخواست ، کارمند اداره کار از روی پیرینت سابقه من حساب کرد

در سال 95 قبول نکرد گفت یکسال کم داری ولی این بار حساب کرد و فرم را در اختیار من گذاشت به نظر شما درست و اگر کم بود چه گنم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ما افرادی رو داریم که درحال حاضر بیمه پرداز نیستن ولی سنشان به حد بازنشستگی رسیده ومراجعه مینمایند ودرخواست سخت وزیان آور هم میدهند شما تا برج ۱۲بیمه پرداخت کرده اید هیچگونه مشکلی نیست اگر مشکل بود سوال بنویسید تاجواب دهم