در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد  بوده  27 سال در دانشگاه و 3ونیم سال هم سابقه قبلی و سربازی داشتم. (جمعا بیش از سی سال).

9 سال تعهد خدمت بابت بورس تحصیلی داشتم که 7 ماه آن باقی مانده بود و شفاها گفتند با بازنشستگی بخشیده میشود اما در فرمهای اولیه یرای تسویه حساب مبلغ 1 میلیون تومان جریمه منظور نمودند که قبول کردم و فرمها را امضا و تحویل دادم و تاریخ ترک کارم را 96/12/01 به بیمه تامین اجتماعی  اعلام کردند. دانشگاه حکم بازنشستگی و خروج از خدمت برایم صادر کرده ولی از بیمه هیچ  حکمی یا تعیین مستمری به من داده نشده است.

برخلاف موارد فوق، دانشگاه چک حق سنواتم را امضا نکرده و  مدعی شده که من از انجام تعهد خدمت استنکاف نموده ام و مشمول جریمه کامل 9 ساله حدود 60 میلیون تومان میشوم.

آیا میتوانم از بازنشستگی انصراف دهم و پس از خاتمه تعهد 7 ماهه مذکور مجددا درخواست بازنشستگی کنم؟ و چگونه؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام بله شما میتوانید یک درخواست مبنی برانصراف از بازنشستگی به تامین اجتماعی تحویل دهید البته حتما لیست برج ۱۲برای شما واریز شود  اگر موارد گفته شده انجام بپذیرد هیچگونه مشکلی بوجود نمیاید